Allround Technische Jachtservice

installatie, reparatie, onderhoud

DSC 0057a

Warber Jachtservice is een allround technisch jachtservicebedrijf met een jarenlange ervaring met installatie, reparatie en onderhoud van schepen. Persoonlijke aandacht en een goede service staan hierbij centraal. Warber is gevestigd in het centrum van de Friese Watersport en goed bereikbaar over het water via de staande mast route.

Wat kunnen we voor u doen?
Onderhoud van uw schip, inbouw van motoren, navigatie- en manoeuvreer systemen, refit van zeewaardige jachten, het winterklaar maken van uw sloep, wij doen het allemaal. Warber Jachtservice heeft een ruime kade met alle faciliteiten voor onderhoud van uw schip. In overleg werken wij ook op lokatie bij diverse jachthavens en schiphuizen in Friesland.

Vetus Premium Dealer

Als Vetus Premium Dealer zijn wij geselecteerd tot het uitvoeren van garantiewerkzaamheden voor Vetus. 

Dealerschappen

Naast Vetus leveren en installeren wij diverse andere gerenommeerde merken in de watersport zoals Whisper Power energiesystemen, Raymarine en Garmin navigatiesystemen, Victron electrische systemen, Webasto, Ebenspaecher, Roca scheepsverwarming.

Door onze de diverse dealerschappen en samenwerkingsverbanden hebben wij altijd de juiste expertise in huis. Met ons vakmanschap en onze persoonlijke aandacht zorgen wij ervoor dat ú plezierig kunt varen.


We zijn bereikbaar via het contactformulier

Onderdelenwinkel GESLOTEN. Afhalen bestellingen op afspraak

Installatie, reparatie en onderhoud op afspraak.

 

Warber Jachtservice    
Singel 10J
9001XP Grou


In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming wijzen wij u op onze  Privacyverklaring (klik)

Op al onze overeenkomsten zijn de Metaalunievoorwaarden en de Consumentenvoorwaarden van toepassing